[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Privát üzenetek]  [Tagok listája]  [FAQ]  [Bejelentkezés]
Forum.Beos.Hu Forum Index » » Haiku » » Üdv Haikuból
Oldal kiválasztása ( Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Következő oldal )
Irta: Üdv Haikuból
Infinity
BeOS megszállott

Regisztrálva: Jan 10, 2002
Város/Ország: Budapest
Beküldve: 2010-03-19 15:12   
no ez valami más mint a yab-ban egírt verzió.
Este kipróbálom.

érdekesség:
eeepc-ról a dd-vel történő haikumásolás sd-re képtelenség, de még üzemelő haikuval is lehetetlen egy másik kártyára átírni a napi buildet. aszem itt valami szellem kísért, hogy mindig egy asztali pc-vel kell a dolgokat megoldani

Profil megtekintése: Infinity   E-mail Infinity      Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
Infinity
BeOS megszállott

Beküldve: 2010-03-26 12:42   
a napi bildet felraktam pendrájvra, és megkíséreltem az installációt sd kártyára az installerrel.
borzalmasan lassan ment a 11000 db file másolása, de befejezte.
Viszont nem bootol róla, csak villog a kuzor a képernyő bal felső sarkában.
Bfs-re formázott sdkártyával ugyanez a helyzet, ha meg telepítés után az installer segítségével bootolhatóvá teszem az sd-t, akkor sem megy.

Mi lehet a baj?

[ Ezt az üzenetet javította: infinity 2010-03-26 12:45 ]

Profil megtekintése: Infinity   E-mail Infinity      Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
leoci

Regisztrálva: Mar 23, 2004
Beküldve: 2010-04-07 18:54   
Wifi használóknak!
http://dev.haiku-os.org/changeset/36057
A 36057-be bekerült a setwep (wifi WEP kodoló)

Profil megtekintése: leoci   E-mail leoci   Weboldal megtekintése -> leoci      Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
pistooli

Regisztrálva: Nov 23, 2003
Beküldve: 2010-04-09 15:13   
Ez a setwep jó, töltöm is le a nightly buildet!

Profil megtekintése: pistooli   Weboldal megtekintése -> pistooli   ICQ státusz       Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
leoci

Beküldve: 2010-04-20 01:47   

Váltás!
Haku R1 alpha 2
build 36348

http://dev.haiku-os.org/changeset/36348

Profil megtekintése: leoci   E-mail leoci   Weboldal megtekintése -> leoci      Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
Infinity
BeOS megszállott

Beküldve: 2010-04-20 18:39   
ez már olyan verzió, amit pendrive-ról sd-re is rá tudok installálni a pendrájvra írt rawból?

pistooli

Regisztrálva: Nov 23, 2003
Beküldve: 2010-04-20 19:26   
Holnap kipróbálom, hogy lehet-e?

Profil megtekintése: pistooli   Weboldal megtekintése -> pistooli   ICQ státusz       Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
Infinity
BeOS megszállott

Beküldve: 2010-04-21 13:07   
köß!
Ez elég súlyos hiba ha nem lehet...
EEEPC701-en hekkelek slackware-rel, van még pont 800 balhé ahol elférne ez a rencer. Java ugyan nincs, flash-t lesz****, de latex az megy oszt annyi elég is. A többire meg ott a lunixx

Infinity
BeOS megszállott

Beküldve: 2010-05-02 20:37   
http://tiltos.com/drupal/node/4

használta már valaki a tiltOS nevű valamit?
állítólag gcc4 és kde-programok is kerregnek rajta

leoci

Beküldve: 2010-05-03 11:39   
Az 5. oldalon már volt róla szó.
A telepítés megkönnyítésére van TiltOS-App Installer (haikuware vagy a bebits-en megtalálható)
A Kword csak odt tud. Sok sikert a próbálgatáshoz:)

RoGer
BeOS megszállott

Regisztrálva: Jan 09, 2002
Város/Ország: Bóly/Magyarország
Beküldve: 2010-06-29 12:08   
Próbáltátok már az Alpha2-t?

Profil megtekintése: RoGer   E-mail RoGer   Weboldal megtekintése -> RoGer   ICQ státusz       Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
Névtelen
Nem regisztrált felhasználó
Beküldve: 2010-06-30 22:08   
Szia!

Bár; csak virtuális gépen, de én próbáltam, és elég meggyőző. Nagyon tetszik például a WebPositive is (bár, flash és cookies még nincs). Meg persze minden más is tetszik. A beállítási lehetőségek is elég jók. Az eszközkezelő (Devices) elég informatív. Viszont kicsit zavaró, hogy "össze-vissza" magyar, vagyis csak egy-két dolog van lefordítva benne. Ezzel kapcsolatban már nem emlékszem, hogy melyik oldalon, de lehetett lokalizálni a programokat, amit én is meg is tettem, de nem tudom, hogy azokkal mi a helyzet.

Néhány dolog miatt nem használom natívan: mert szerintem a WiFi-t nem tudom vele használni (Linksys PCMCIA), és pedig jó lenne Nem akarok azért egy Wifi routert venni. Meg ugye Windows alatt fejlesztgetek, aztán ezért elég gyakran azt használom.

Mindenesetre holnap itthon leszek, aztán felrakom natívan is a gépre, aztán remélem, hogy úgyis használható lesz.

Robi

Üzenet szerkesztése/törlése   Válasz idézettel
Infinity
BeOS megszállott

Beküldve: 2010-07-02 20:32   
Engem az érdekelne, hogy felmegy-e natívan az eeepc-m 1 gigás partíciószeletére a slackware mellé sd kártyáról indított installerrel. sd-rő másik sd-re (nagyobbra) nem akart átmenni, nem értem miért.

Névtelen
Beküldve: 2010-07-31 14:16   
Sziasztok,
Én natívan egy 12Gb partícióra telepítettem egy microsd-ről win mellé.

A hardver egy MSI U100 Plus.
Az első talán legszembetűnőbb furcsaság (win-en egy usb-s asus kulcsal wifizem, az alaplapi atheros ki van kapcsolva) az volt, hogy kivállóan 1.3Mb/s szelelt a net, hm gondoltam működik az asus kulcsom......de neeem, a hardveresen kikapcsolt atheros alaplap wifi-n ment, megy a net, hiszen most is így írok:)))
Érdekes...és mi lenne, ha be is kapcsolnám?:)
Netpositive kiválló, gyors, pontos, sőt, a fórum némileg HTML 4.01 invalid, hiszen hiányzik a charset deklaráció a header-ből (No Character Encoding Found! Falling back to windows-1252), így a Net+ képtelen az ékezetes betűkkel megbírkózni.
Szerintem a rókát és az arora-t alapból lekőrőzi, firefox telepítés után is prüszkölt a sok library hiánnyal, arora lassú, nagyon lassú a Net+ képes, valamint érdekessége, hogy képtelen a html-be illesztett képeket megjeleníteni.
Talán valami bug, vagy egy egyszerű settings kérdés?
Alpha 2 gyorsaság szempontjából tökéletes, stabilitás szempontjából nagyon jó (még nem sikerült kiakasztanom).
Viszont ami nagyon nem tetszik, hogy a Haikuware oldalról leszedegetett haiku alá optimalizált vagy újrafordított alkalmazások nagy hányada képtelen elindulni.
Nagy szívfájdalmam a BeDock-Haiku (v2), ami az ncurses library megfabrikálása után is csak egy ablak nélküli szellemként indult el.

Adhatnátok némi ötletet a rendszer tweakelésére, grafikus felület, indítópultok, stb...

GenesisCommander tökéletesen fut:)

Ăśdv,
Laci

Névtelen
Beküldve: 2010-07-31 14:19   
Bocsánat, WebPositive (eléggé megszoktam a BeOS-os Net+) ))

Oldal kiválasztása ( Előző oldal 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 Következő oldal )

Téma téma lezárása Téma téma áthelyezése Téma téma törlése
A fórum motorja: phpBB Verzió 1.4.4
Copyright © 2000 - 2001 The phpBB Group

phpBB Created this page in 23.791760 seconds.